tirsdag den 1. januar 2013

Januar

Januar? Det bliver ligesom en omvendt december. December måned kæmper man med alt det ekstra mad man bliver tilbudt fra alle vegne.
Januar måned er den måned hvor der boomer med "sundhed". Der info, reklamer, kampagner, tilbud osv osv som bare handler om -- nu skal vi tabe os, vi skal lære hvordan vi nu skal spise mindre, spise sundt, undgå fedt, kulhydrater pg egentlig bare leve af grønt og kylling. Hmm og så lige oveni hvor meget motion man skal udøve for at tabe sig. Alt dette kører over alt, man kan ik undgå det!!
Og som spiseforstyrret er det lige præcis noget der fanger opmærksomheden - i stor stil.
Det svære er her, at det er næsten umuligt at fatte at man er en af de meget få mennesker som ikke skal følge alle de der kære slankeråd ?!?!?
Det er da svært at blive bombarderet med alle disse ting, som mit syge hovede elsker at høre om, bare suge mere viden und til hvad man gør for at "smide de overflødige kilo".
Jeg har jo bare ik lige de der kilo der skal smides, lige omvendt jo.
Men det er ikke nemt at skulle skelne sig fra mængden og ikke følge med januars slanke-bølge.
Det er bare svært at få ind i hovedet at jeg ik skal gå efter at tabe mig, det er jo noget jeg har gået op i i så mange år. Normale mennesker ville da sikkert syntes det var nemt at tage på, "hvorfor spiser du ik bare noget mere" og ja, hvorfor gør man så ik det, og tænker (undskyld mit sprog) hold kæft din åndsvage stemme.

Men så kommer jeg bare til at tænke, hvad er så normalt at spise? Hvordan kan jeg overhøre stemmen og stadig undgå at så overspise ?

Hvor er den gyldne middelvej ????

4 kommentarer:

  1. Det kender jeg virkelig godt! December er en svær tid, hvis når man har en spiseforstyrrelse - og januar er en svær tid, når man skal kæmpe imod den! Håber, du kan holde fast i, at det ikke er det, du skal :-)

    Krokodullen.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre det ik kun er mig som tænker sådan :)
    Og ja det er virkelig svært at overhøre og fortsætte kampen mod vægtøgning.
    Vil kæmpe for at undgå at blive fanget i slanke-bølgen.
    Håber også du får klaret dig igennem måneden

    SvarSlet
  3. Tak, det er altid rart at være flere om at kæmpe :-)

    SvarSlet